Vastaanota viikoittaisia päivityksiä, arvosteluja ja ilmoituksia uusista työpaikoista

Sweco uraa ja työsuhdetta

Tietoja meistä
Den framtid som kan kännas avlägsen i resten av samhället är i högsta grad närvarande på Sweco. Just nu arbetar våra installationskonsulter med inomhusmiljön i ett nytt sjukhus som öppnar för patienter om knappt fem år. Just nu utreder våra trafikingenjörer en ny tunnelbanelinje som tar emot sina första resenärer om tio år. Just nu ritar våra arkitekter – lisää... på det som ska vara en livfull och dynamisk ny stadsdel om ungefär 15 år. Att ligga steget före är Swecos jobb. Resultatet blir verkligt för de flesta andra i framtiden.

Till Sweco ska du komma med höga förväntningar. Vi lovar nämligen att vara din allra mest engagerade och närvarande samarbetspartner. Det ska vara enkelt att ha med Sweco att göra och vi kommer att anstränga oss för att förstå dina behov bättre än någon annan. Vi lovar också att se till att du får exakt den kompetens som situationen kräver. Vilken utmaning du än har, förvänta dig att Sweco kan lösa den.


Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 16 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är det ledande konsultföretaget inom teknik och arkitektur i Europa med en omsättning på cirka 18,7 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.


I Sverige erbjuder Sweco ett brett utbud av tjänster inom arkitektur, byggkonstruktion, installation, infrastruktur, vatten & miljö, projektledning, energisystem, IT för samhällsutveckling och industri.
 – vähemmän
Tutustu Liity meihin -osioon

Minkälaista on työskennellä yrityksessä Sweco?

3,8
Työn/vapaa-ajan tasapaino
3,7
Palkkaus/Edut
3,3
Työllisyysturva/eteneminen
3,3
Johto
3,7
Kulttuuri

Mitä ihmiset sanovat johtamisesta yrityksessä Sweco?

82 %
työntekijöistä hyväksyy toimitusjohtajan suorituksen
Toimitusjohtajan hyväksyntä perustuu 22 arvosteluun.