Tukikeskus –
AiheetOppaatOta yhteyttä

Näin suljet työpaikkailmoituksen

Voit muuttaa työpaikkailmoituksen tilaa Indeedissä milloin tahansa, halusitpa sitten keskeyttää työhakemusten vastaanottamisen, sulkea täytetyn roolin tai avata tehtävän uudelleen. Tässä artikkelissa kerrotaan, miten työpaikan tila päivitetään ja mitä kukin tila tarkoittaa.

Näin muutat työpaikan tilaa

  1. Kirjaudu sisään Indeed-tilillesi.
  2. Valitse vasemmasta sivupalkista Työpaikat ja Kaikki työpaikat.
  3. Valitse sivun oikeasta laidasta työpaikan Tila.
  4. Valitse avattavasta valikosta tila (Avoin, Keskeytetty tai Suljettu).
Tärkeää: Jos työpaikkailmoituksesi on peräisin urasivustoltasi tai työnhakijoiden seurantajärjestelmästä (ATS), se on ensin poistettava tai suljettava siellä. Tämä varmistaa, että se poistetaan myös Indeedin hakutuloksista.

Mitä kukin tila tarkoittaa

Avoin

  • Työpaikkasi näkyy hakutuloksissa. 
  • Jos ilmoituksesi on sponsoroitu työpaikka, se voi käyttää budjettiasi lisäämään näkyvyyttä ja houkuttelemaan enemmän työhakemuksia.

Keskeytetty

Keskeytä työpaikkailmoitus, jos saat paljon työhakemuksia ja haluat aikaa työnhakijoiden arviointiin:

  • Työpaikkasi poistetaan hakutuloksista.
  • Kulutus keskeytyy, kun työpaikkailmoitus on keskeytettynä. 
  • Ilmoitus pysyy näkyvissä työpaikkojen koontinäytöllä. 
  • Työnhakijat pysyvät myös arvioitavissa, kunnes suljet työpaikan.

Suljettu

Sulje työpaikka, kun olet palkannut tehtävään jonkun tai tehtävää ei enää tarvitse täyttää:

  • Työpaikkasi poistetaan hakutuloksista.
  • Työpaikka arkistoidaan myöhempää tarvetta varten suljettujen työpaikkojen luetteloon. 
  • Työpaikkaa voidaan käyttää myöhemmin mallina. 
  • Tämän työpaikan kulutus loppuu. 
Tärkeää: Sponsoroitujen työpaikkojen maksamattomat maksut veloitetaan seuraavan kuukauden ensimmäisenä päivänä. Kun työpaikka muutetaan sponsoroidusta ilmaiseksi, sivustollamme tapahtuneesta laskutettavasta toiminnasta voi edelleen kertyä jäljellä olevia veloituksia. Nämä veloitukset eivät koskaan ylitä enimmäisbudjettiasi.

Usein kysyttyä

Kysymys: Voinko avata suljetun työpaikan uudelleen?

Vastaus: Kyllä. Voit avata suljetun työpaikan uudelleen työpaikkojen koontinäytöltä. Kun avaat työpaikan uudelleen, Indeed saattaa kysyä, miksi avaat sen uudelleen. Julkaisupäivä päivittyy, kun työpaikka avataan uudelleen.

Vinkki: Haluatko julkaista samankaltaisen työpaikan ilman aiempaa kulutusta tai työnhakijahistoriaa? Luo uusi työpaikka käyttämällä edellistä mallina. Sinun ei tarvitse avata suljettua työpaikkaa uudelleen.

Kysymys: Vaikuttaako sponsoroidun työpaikan ilmoituksen keskeyttäminen budjettiini?

Vastaus: Kyllä. Keskeyttäminen pysäyttää kaiken kulutuksen heti. Jos avaat työpaikan uudelleen, kulutus saattaa jatkua riippuen sponsorointiasetuksistasi.

Kysymys: Näkyykö työpaikkailmoitukseni hakutuloksissa heti, kun asetan sen tilaan Avoin?

Vastaus: Mahdollisesti. Uusia tai uudelleen avattuja työpaikkoja saatetaan moderoida ennen kuin ne näkyvät hakutuloksissa.

Jos työpaikkasi on haettu työnhakijoiden seurantajärjestelmästä tai urasivustolta, varmista ensin, että se on aktiivinen siellä. Pelkästään Indeedissä tehdyt muutokset eivät kumoa suljettua tai vanhentunutta lähdesyötettä.

Joissakin tapauksissa työpaikka voidaan myös merkitä, jos se ei täytä näkyvyysehtoja tai se edellyttää sponsorointia.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Lisää tästä aiheesta

Miten kampanjan kulutus tahditetaan IndeedissäMiksi et löydä työpaikkaasi IndeedistäPalkkatietojen näyttäminen työpaikkailmoituksissaSponsoroitujen työpaikkailmoitusten budjettien hallintaJoukkolataus: laskentataulukon luominen
Tarvitsetko vielä apua?Lähetä meille viesti, niin tiimimme palaa asiaan.
Lähetä pyyntö
Kuinka muutan työpaikkani tilaa?