Tukikeskus –
AiheetOppaatOta yhteyttä

Työnantajatilin sulkeminen

Tämä sivu selittää, miten tililtäsi veloitettavat maksut pysäytetään ja tili suljetaan. Haluatko poistaa myös Indeed-tietosi? Tietojen poistamista koskevat ohjeet ovat myös alla.

Lopeta tililtäsi veloitettavat maksut

Sinun ei tarvitse sulkea tiliäsi estääksesi uusien maksujen kertymisen. Estä uudet veloitukset seuraavasti:

  • Työpaikkailmoitusten sulkeminen
  • Indeedin älykkään haun tilauksesi keskeyttäminen tai peruuttaminen
  • Tilisi saldon selvittäminen tarvittaessa
Työnantajatilisi ei ole aktiivinen, jos sinulla ei ole enää avoimia työpaikkoja, aktiivista älykkään haun tilausta tai maksamattomia maksuja.

Sulje tilisi

  1. Siirry tilin asetuksiin.
  2. Valitse Sulje tilini.

Voit myös ottaa yhteyttä Indeed-edustajaasi saadaksesi apua tilisi sulkemisessa tai poistamisessa.

Luuletko, että tilisi on saatettu vaarantua? Lue lisää täältä.

Tietojesi poistaminen

Lähetä henkilötietojen poistopyyntölomake poistaaksesi Indeed-tietosi ja sulkeaksesi tilisi. Lue lisää henkilötietoja koskevista oikeuksistasi.

Oliko tämä artikkeli hyödyllinen?

Lisää tästä aiheesta

Tilin vahvistaminen ja valitukset käytöstä poistetuista tileistäKäyttäjät ja käyttöoikeudet – yleiskatsausTietoja Indeedin työnantajien kertakirjautumispalvelusta (SSO-palvelusta)Vaihda tilin omistajaaUsein kysyttyä: Indeed-tilin avaaminen
Tarvitsetko vielä apua?Lähetä meille viesti, niin tiimimme palaa asiaan.
Lähetä pyyntö
Työnantajatilin sulkeminen