Työnantajatilien hallinta ryhmissä
Tässä artikkelissa kerrotaan, miten löydät organisaatiosi ja hallinnoit sitä Indeedissä. Lisäksi artikkelissa annetaan ohjeet ryhmätasojen vaihtamiseen ja kerrotaan käyttöoikeuksista. Opit lisäämään käyttäjiä ja työnantajatilejä, käyttämään kutsulinkkejä ja hallitsemaan käyttöoikeuksia ryhmien välillä. Se kattaa myös ryhmien uudelleennimeämisen, siirron, arkistoinnin ja poistamisen – joko yksitellen tai joukkotoimintona.
Näin löydät organisaatiosi
- Kirjaudu työnantajatilillesi.
- Klikkaa tai napauta profiilikuvaketta.
- Valitse Ryhmät.
- Jos et näe tätä, valitse sen sijaan Käyttäjät.
- Käyttäjien hallintasivulla hierarkia on yläpalkin navigaatiossa.
Ryhmätasojen vaihtaminen
Organisaatiossasi voi olla enintään kuusi tasoa. Voit vaihtaa niiden välillä.
Jos sinulla on käyttöoikeus useampaan kuin yhteen hierarkiaan, voit vaihtaa niiden välillä tällä sivulla. Voit myös vaihtaa tasoja Organisaatio-välilehdellä Työnantajatili-sivun yläosasta. Siirry pääasialliseen ilmoittajaan, ensimmäisen tason ryhmään tai muihin ylempiin ryhmiin käyttämällä navigointipalkkia.
Käyttäjien lisääminen ryhmiin
Käyttäjiä voidaan lisätä yhteen tai useampaan työnantajatiliin.
Näin lisäät käyttäjiä:
- Valitse oikea ryhmä Ryhmät-sivulta.
- Siirry Käyttäjät-sivulle.
- Klikkaa tai napauta Lisää käyttäjiä.
- Syötä käyttäjien tiedot.
- Valitse käyttöoikeustaso.
- Klikkaa tai napauta Tallenna ja ilmoita uusille käyttäjille.
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
- Käyttäjät saavat sähköpostin.
- Uusien käyttäjien on luotava tili 15 päivän kuluessa.
- Jos heillä on jo Indeed-tili, heidät lisätään seuraavan kerran kun he kirjautuvat sisään.
Käyttöoikeudet
Perityt käyttöoikeudet
- Jos käyttäjä saa luvan yhdessä ryhmässä, hän saa saman luvan myös kaikissa sen sisällä olevissa ryhmissä.
- Käyttöoikeudet eivät siirry samalla tasolla olevien ryhmien välillä.
Lisäoikeudet
- Käyttäjät perivät aina perusoikeudet ryhmästään.
- Voit myös antaa heille lisäkäyttöoikeuksia tiettyihin ryhmiin.
Työnantajatilien lisääminen ryhmään
Työnantajatilillä on laskutusmenetelmä, ensisijainen omistaja ja mikä tahansa määrä toissijaisia käyttäjiä. Tämä eroaa käyttäjätilistä.
Näin lisäät työnantajatilin:
- Siirry Ryhmät-sivulle tai vaihda tili-sivulle.
- Valitse ryhmä, johon haluat lisätä tilin.
- Klikkaa Lisää ryhmiä.
- Syötä ryhmän nimi ja ryhmän sähköpostiosoite.
- Klikkaa Lisää ryhmiä.
- Jos lisäät olemassa olevan ryhmän, sinun ei tarvitse syöttää ryhmän nimeä. Tämän jälkeen ryhmän omistajan on hyväksyttävä kutsu (joka lähetetään sähköpostitse) ryhmien tilille.
- Jos lisäät uuden ryhmän, ryhmän omistajan on luotava tilin salasana ja vahvistettava sähköpostiosoite. Jokaisesta osiosta lähetetään erillinen sähköposti (esimerkiksi yksi salasanan luomista varten ja yksi sähköpostiosoitteen vahvistamista varten).
Mitä tapahtuu seuraavaksi?
- Ryhmän omistaja saa sähköpostin.
- Olemassa olevat ryhmät vahvistetaan klikkaamalla linkkiä.
- Uusia ryhmiä varten klikataan Luo tili, asetetaan salasana ja vahvistetaan sähköpostiosoite.
- Kun luot uutta tiliä, sivun tulisi näyttää Luo työnantajatilisi sivun yläosassa, ei Luo tilisi. Jos näet Luo tilisi-linkin, klikkaa Hetkinen, olen työnantaja ja syötä sitten salasana.
Avoimet kutsulinkit
Järjestelmänvalvojat voivat ottaa käyttöön erityiset kutsulinkit, jotta ihmiset voivat:
- Liittyä ryhmään tai
- Luoda sen alle alaryhmän.
Järjestelmänvalvojat voivat hyväksyä tai hylätä pyynnöt Käyttäjät- tai Ryhmät-välilehdellä.
Jos olet käyttäjä, joka klikkaa kutsulinkkiä:
- Kirjaudu sisään tai luo tili.
- Syötä nimesi ja puhelinnumerosi.
- Valitse Liity ryhmään tai Luo uusi ryhmä.
- Lähetä pyyntö.
- Odota järjestelmänvalvojan hyväksyntää.
Ryhmien hallinnointi
Yksittäin
- Siirry Ryhmät-sivulle.
- Klikkaa ryhmän vieressä olevia kolmea pistettä.
- Valitse yksi käytettävissä olevista vaihtoehdoista:
- Nimeä uudelleen
- Siirrä
- Sinun täytyy valita uusi pääryhmä
- Voit valita vain ryhmän, johon sinulla on myös käyttöoikeus
- Arkistoi
- Pitää ryhmän hierarkiassa, mutta piilottaa sen näkyvistä.
- Voit tarkastella niitä valitsemalla Näytä arkistoidut ryhmät.
- Voit myös palauttaa ryhmiä tästä kansiosta.
- Poista
- Poistaa ryhmän kokonaan organisaatiosta.
- Poistetut ryhmät voidaan lisätä uudelleen myöhemmin.
- Vahvista toiminto.
Massatoiminnot
Voit valita useita ryhmiä kerralla:
- Valitse ruutu kunkin ryhmän vierestä.
- Valitse ylhäältä Siirrä, Arkistoi tai Poista.