Kuinka vaihtaa Indeed-työnantajatilien välillä
Jos hallinnoit useampaa kuin yhtä yritystä tai rekrytointiryhmää, sinulla saattaa olla Indeed-palvelussa käytössäsi useampi kuin yksi työnantajatili. Voit julkaista työpaikkoja, hallita laskutusta ja käyttää rekrytointityökaluja kullakin tilillä.
Tämä artikkeli on tarkoitettu työnantajille ja rekrytoijille, joilla on useita työnantajatilejä ja joiden on vaihdettava niiden välillä. Artikkelissa kerrotaan, miten tilien käyttöoikeus toimii, ja näytetään, miten voit vaihtaa tiliä kirjautumisen yhteydessä tai kirjautumisen jälkeen.
Mikä on työnantajatili
Työnantajatiliä käyttää henkilö tai yritys, joka on palkkaamassa työntekijöitä. Tältä tililtä voit
julkaista työpaikkoja
ostaa tilauksia
hallinnoida laskutusta ja maksuja.
Käyttäjän käyttöoikeus
Työnantajatilin luoneesta henkilöstä tulee tilin omistaja.
Useilla eri henkilöllä voi olla pääsy yhdelle tilille, ja yhdellä henkilöllä voi olla pääsy useille eri tileille.
Jokaisella työnantajatilillä näkyy yrityksen nimi. Jos sinulla on pääsy kahdelle tai useammalle tilille, Indeed näyttää myös niiden omistajan sähköpostiosoitteen. Näin pysyt selvillä, mitä tiliä käytät.
Lisätietoja käyttäjien käyttöoikeuksista on osoitteessa https://indeedinc.my.site.com/employerSupport1/s/article/206589143.
Milloin tiliä pitää vaihtaa
Sinun on ehkä vaihdettava tilien välillä, jos
hallitset eri toimipisteiden tai osastojen rekrytointia
sinulla on yksi tili työpaikkailmoituksia varten ja toinen ansioluetteloita varten
työskentelet useiden asiakkaiden tai brändien kanssa erillisillä tileillä.
Tilin vaihtaminen
Tiliä voi vaihtaa kahdella tavalla:
kirjautumisen yhteydessä
kun olet kirjautunut sisään.
Tilin vaihtaminen kirjautumisen yhteydessä
Kirjaudu sisään Indeediin sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.
Jos sinulla on pääsy useammalle kuin yhdelle tilille, näet sivun, jossa luetellaan kaikki tilisi.
Valitse haluamasi tili.
Tilin vaihtaminen kirjautumisen jälkeen
Kun olet kirjautunut sisään, voit vaihtaa tiliä seuraavasti:
Klikkaa sivun yläreunassa olevaa yrityksen nimeä.
Valitse tili, jota haluat käyttää.
Klikkaa kolmea pistettä oikeassa yläkulmassa.
Klikkaa Vaihda tiliä. Tämä avaa sivun, jossa näkyvät kaikki tilisi.
Valitse tili, johon haluat vaihtaa.